Disclaimer & Cookies

HomeDisclaimer & Cookies

Inhoud

Via deze website wil Spoor 56 vzw correcte en actuele informatie verstrekken over haar werking. Spoor 56 vzw kan evenwel niet aansprakelijk gesteld worden voor foutieve of verouderde informatie.

Heb je een vraag of opmerking over de inhoud van deze website? Mail naar info@spoor56.be

Links

Spoor 56 vzw kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade die zou voortvloeien uit het doorklikken naar websites of andere informatiebronnen waarnaar de eigen website verwijst.

Intellectuele rechten

Spoor 56 vzw behoudt alle intellectuele rechten op de website en de hierop geplaatste informatie.

De informatie op de website mag gebruikt worden overeenkomstig de bepalingen van de Belgische auteurswetgeving.

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens die je invult op deze website worden bewaard door Spoor 56 vzw. Ze dienen enkel om de door jou gevraagde informatie te verstrekken.

Overeenkomstig de wet betreffende de verwerking van persoonsgegevens heb je het recht je gegevens te raadplegen en zo nodig te verbeteren. Mail hiervoor naar info@spoor56.be

Afbeeldingen

Alle afbeeldingen op deze website zijn eigendom van Spoor 56 vzw. 

Fotografen:

  • Carolus

Cookies

Wat zijn cookies?

Veel websites die u bekijkt, slaan kleine tekstbestandjes op uw computer op. Daarmee is uw computer te herkennen tijdens uw bezoek en bij een vervolgbezoek. Zulke bestandjes noemen we ‘cookies’.

Wat doen cookies?

Er zijn 3 typen cookies.

  1. Noodzakelijke cookies
    Bepaalde cookies zijn nodig om instellingen of voorkeuren vast te houden tijdens een bezoek aan de website of tot een volgend bezoek. Stel dat u van een bepaalde website geen cookies wilt. Dat kan die website ‘onthouden’ door een cookie te plaatsen. Zonder cookies wordt u elke keer lastiggevallen met dezelfde vragen.
  2. Cookies voor onderzoek naar websitegebruik
    Er zijn cookies die aan de website doorgeven welke pagina’s u bekijkt, in welke volgorde, en hoe lang. Daarmee zijn webstatistieken te maken, die kunnen helpen om de website te beter op de bezoekers af te stemmen. Vergelijkbaar zijn cookies om bijvoorbeeld online enquêtes te houden.
  3. Cookies van websites van derden
    Bij bepaalde onderdelen van de website zetten websites van derden Het gaat dan om handige extra’s: zoals een Google-plattegrond met interactieve routebeschrijving, een ‘like’-knop van Facebook, of de mogelijkheid om iets door te twitteren. Door deze cookies ‘weet’ de website die u bekijkt, of u bij Google, Facebook of Twitter bent ingelogd.

Heeft u bezwaar tegen cookies?

Als u een pagina van spoor56.be bekijkt, krijgt u een balk te zien met de melding dat er cookies gebruikt worden op spoor56.be. Wilt u cookies helemaal uitsluiten? Dat kan via de instellingen van uw browser (internetprogramma). Meer informatie over cookies en het uitschakelen van cookies vindt u op de website waarschuwingsdienst.nl.

Als u deze cookies niet accepteert, kan de website minder prettig in het gebruik of zelfs onbruikbaar worden.

Als u gebruik maakt van handige extra’s op spoor56.be die afkomstig zijn van bijvoorbeeld Google, Facebook of Twitter, zetten die websites een cookie op uw computer. spoor56.be heeft geen invloed op wat derde partijen met hun cookies doen.

U kunt deze cookies op spoor56.be weigeren via uw browserinstellingen. De bijbehorende handige extra’s kunt u dan op spoor56.be niet gebruiken. Uw weigering heeft geen gevolgen voor andere websites.

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Koekjes

Ingrediënten 

  • 1 eigeel
  • 80 gr boter
  • 10 gr vanillesuiker
  • 50 gr bloemsuiker
  • snuif zout
  • 125 gr bloem
  • kristalsuiker

 Bereiding

Doe de bloem in en kom, maak een kuiltje en doe hierin de boter, de vanille-suiker en de bloemsuiker. Kneed lang en stevig tot een homogene massa. Maar er een rol van, doe er plasticfolie over en leg een kwartier in de ijskast.

Zet de oven op 180 graden. Haal de rol uit de ijskast en snij in schijfjes van een halve centimeter. Rol deze met de zijkant door het eigeel en de suiker en leg ze op bakpapier op een bakplaat.

Bak ze gedurende 20 à 25 minuten op 180 graden.

We zijn één van de bijna 2000 goede doelen voor De Warmste Week

Steun jij  Spoor 56 vzw tijdens de Warmste Week van Music For Life?

Steun ons